KERSTMENU 2017 aanvang beide dagen om 13.00 en 19.30 uur

Amuse van de chef

====

Huisbereide rosbief van rund Italiënne

of

Scampi’s op duivelse wijze a la Benelux

====

Kalfsoester met champignon-roomsaus

of

Roodbaarsfilet met dille-crème

====

Trio van Callebout-chocolade

====

Koffie of thee
met kerst-bonbons

(De prijs van het keuzemenu bedraagt € 40,00 p.p.)

OUDJAARSMENU 2017 aanvang om 19.00 uur

Amuse van de chef

====

Spiesjes van kalkoen en Livar

of

Trio van gerookte visfilet

====

Entrecote van rund met pepersaus

of

Kabeljauwhaas met citrussaus

====

Bavarois van passievrucht met perensorbet

====

Koffie of thee met bonbons
en
om 00.00 uur CHAMPAGNE

(De menuprijs bedraagt € 47,50 p.p. excl. dranken bij reservering te voldoen)